Om de werkzaamheden van Bedrijfskundewinkel mogelijk te maken, zijn wij afhankelijk van enkele partners. Deze partners staan hieronder benoemd, met een korte uitleg. Ook dit zijn handige aanknooppunten voor ondernemers die opzoek zich naar een helpende hand.

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen biedt een toffe werkplek voor ondermers. Daarnaast helpen zijn om jouw ondernemende abotites waar te maken! Je werkt in een energieke omgeving met een ondernemende spirit. StartUp Nijmegen is de succesformule voor startende ondernemers. Met: boostprogramma, werkplek (27/7), collega-ondernemers, Wi-Fi, overlegruimtes, hulp bij administratie, belsatingadvues, ondersteuning in structuur en ritme van werkdagen én een groot netwerk. Kortom, bij StratUp Nijmegen groei je als ondernemer gegarandeerd.

Radboud Career Service

Career Service begeleidt studenten en jonge alumni naar de arbeidsmarkt. Met het inzicht dat wij bieden. geven studenten zelf richting aan hun toekomst. Dit doen we door de juistevragen te stellen, door aandachtig te luisteren, de brug te slaan naar de arbeidsmarkt, door emnsen met elkaar in verbinding te brengen en door de student in beweging te zetten. het aanbod van Career Service varieert van workshops en trainingen, brieven en cv checks, persoonlijk loopbaandadvies tot de organisatie van carrière events. Kijk op www.ru.nl/careerservice voor tips, tools en de activiteitenagenda.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial