Om de werkzaamheden van Bedrijfskundewinkel mogelijk te maken, zijn wij afhankelijk van enkele partners. Deze partners staan hieronder benoemd, met een korte uitleg. Ook dit zijn handige aanknooppunten voor ondernemers die opzoek zijn naar een helpende hand.

EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. Experts in legal, finance en process. Groot geworden met de inzet van interim professionals en daarna alleen maar slimmer geworden. Nog steeds goed in flexibele capaciteit, maar minsten zo sterk in duurzame oplossingen. En dat met resultaatgarantie. Wij lossen vraagstukken écht op. Door de kern van een uitdaging bloot te leggen en daar een slimme vorm van dienstverlening op te formuleren. Dat begint en eindigt bij onze mensen, versterkt door onze kennis van data. Human Powered Data Driven noemen we dat. Wij kiezen niet de gemakkelijkste weg, maar vinden de vraag achter de vraag. Zo zijn wij de solide partner op tactisch niveau en sparringpartner bij strategische vraagstukken.

StartUp Nijmegen

StartUp Nijmegen biedt een toffe werkplek voor ondernemers. Daarnaast helpen zij jou om jouw ondernemende ambities waar te maken! Je werkt in een energieke omgeving met een ondernemende spirit. StartUp Nijmegen is de succesformule voor startende ondernemers. Met: boostprogramma, werkplek (24/7), collega-ondernemers, Wi-Fi, overlegruimtes, hulp bij administratie, belastingadvies, ondersteuning in structuur en ritme van werkdagen én een groot netwerk. Kortom, bij StartUp Nijmegen groei je als ondernemer gegarandeerd.

Radboud Career Service

Career Service begeleidt studenten en jonge alumni naar de arbeidsmarkt. Met het inzicht dat wij bieden, geven studenten zelf richting aan hun toekomst. Dit doen we door de juiste vragen te stellen, door aandachtig te luisteren, de brug te slaan naar de arbeidsmarkt, door mensen met elkaar in verbinding te brengen en door de student in beweging te zetten. Het aanbod van Career Service varieert van workshops en trainingen, brieven en cv checks, persoonlijk loopbaanadvies tot de organisatie van carrière events. Kijk op www.ru.nl/careerservice voor tips, tools en de activiteitenagenda.

AIESEC

AIESEC is een wereldwijd jongeren-netwerk voor jonge mensen om hun leiderschapspotentieel te verkennen en te ontwikkelen. AIESEC wordt gerund door studenten en pas afgestudeerden van instellingen voor hoger onderwijs en is een onpartijdige, onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk. Leden zijn geïnteresseerd in wereldvraagstukken, leiderschap en management. Bij AIESEC kun je terecht als je graag een stage of vrijwilligerswerk wil doen in het buitenland.

Scriptium

Loop je vast met je studie? Heb je moeite met bepaalde vakken? Doe het niet langer alleen, maar schakel de juiste hulp in. Bij Scriptium kun je op ieder moment een professionele docent of begeleider krijgen die jou bijles of tentamentraining geeft. Scriptium werkt enkel met de beste docenten!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial