”Bij de Bedrijfskundewinkel kom ik in contact met veel verschillende bedrijven. Ik kan mijn theoretische kennis van de studie Bedrijfskunde hier in de praktijk brengen door middel van het geven van advies aan deze bedrijven. Daarnaast kan ik hiermee ook praktijkervaring opdoen op het gebied van consultancy. Bovendien worden er ook leuke informele activiteiten met de andere adviseurs ondernomen!”

Lobke van Beurden – Adviseur (2023-heden)


“Bij de Bedrijfskundewinkel heb ik de afgelopen tijd veel praktijkervaring op mogen doen. Tijdens de projecten en brainstorms leer je nieuwe bedrijven kennen en kun je ze verder helpen door middel van het geven van advies. Daarnaast zijn er vaak gezellige borrels en andere leuke uitjes met andere adviseurs!”

Chantal Hoftijzer – Adviseur (2021-2023)


”Door de Bedrijfskundewinkel heb ik afgelopen jaar mijn opgedane kennis in de praktijk mogen toepassen! Je krijgt te maken met allerlei verschillende vraagstukken, van marketing tot HRM en van start-ups tot hard groeiende MKB-bedrijven. Samen met jouw enthousiaste medestudenten help jij ambitieuze ondernemers verder. Daarnaast is er tijdens de verschillende uitjes en maandelijkse brainstormsessies ook zeker ruimte voor een gezellige borrel!”

Max van der Stelt – Adviseur (2021-2022)


 “Bij de bedrijfskundewinkel leer je de theorie, die je hebt opgedaan tijdens je studie, toe te passen in de praktijk. Tegelijkertijd help je de MKB bedrijven uit de lokale regio. Bovendien breid je je netwerk uit en onderneem je leuke activiteiten met je mede adviseurs!”

Janneke de Louw – Adviseur (2021-2022)


“Na bijna 2 jaar bij de BKW gezeten te hebben, kan ik zeggen dat dit een uiterst leerzame periode is geweest. Bij je studie mis je toch het opdoen van praktijk ervaring en de BKW is voor mij een mooie kans geweest om op dat gebied kennis te vergaren. Het opzetten van projecten in samenwerking met echte ondernemers geeft een realistisch beeld van wat je kunt verwachten in het bedrijfsleven. Ik kan iedereen aanraden om naast je studie wat bedrijfsgerichte consultancy ervaring op te doen.”

Tiemen Hoff – Adviseur (2020-2022)


“De afgelopen twee jaar heb ik naast mijn studie Bedrijfskunde veel praktijkervaring op mogen doen bij de Bedrijfskundewinkel Nijmegen. Ik heb opdrachten uitgevoerd voor een mooie en grote verscheidenheid aan bedrijven en organisaties. Daarnaast heb ik samen met mijn collega adviseurs genoten van de nodige borrels en andere gezellige activiteiten.”

Danee Lenaerts – Adviseur (2020-2022)


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial