Bij de BKW zijn er diverse mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. Zo liep Chantal stage bij EIFFEL via de BKW en heeft Anne een baan naar aanleiding van een van de projecten die ze heeft gedaan.

De Bedrijfskundewinkel heeft de laatste jaren een goede relatie met EIFFEL. Rick is via een oud-BKW’er als werkstudent in het Analytics team van EIFFEL terechtgekomen.

“De afgelopen maanden ben ik in een sales functie werkzaam geweest binnen het ‘data analytics’ team van EIFFEL. Op deze manier heb ik een interessante en leerzame inkijk gekregen binnen de consultancy brache.”

Rick Hogeboom – 2024

‘Ik heb EIFFEL leren kennen via een inhousedag die werd georganiseerd vanuit de BKW. Toen de vraag vanuit de BKW kwam of er iemand was die geïnteresseerd was in een stage bij EIFFEL is het balletje gaan rollen. Ik ben een halfjaar als sales stagiair bij EIFFEL actief geweest en het was een leuke en interessante ervaring!’

Chantal Hoftijzer – 2023

In het project bij DIT coaching heeft het team een organisatie design uitgewerkt, zodat alle processen beter in kaart zijn gebracht, waardoor valkuilen beter ontdekt kunnen worden en dus verbeterd kunnen worden. Na het project bij DIT-coaching waren beide partijen erg tevreden over de samenwerking. Zondag tevreden dat er voor Anne een bijbaan naast haar studie is uitgerold.

‘Ik ben nu verder bezig bij dit bedrijf als consultant om samen met Jasper bepaalde bedrijfsprocessen efficiënter te maken en pak verder nog bepaalde administratieve taken op. Via de Bedrijfskundewinkel vergroot je dus ook zeker je netwerk waar goede kansen uit kunnen komen!’

Anne Dortmans – 2023


Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial