24 mei 2011

Ondernemers

Wij geven kosteloos hoogstaand bedrijfsadvies voor het midden- en kleinbedrijf in de regio Nijmegen-Arnhem. We geven advies op vrijwel alle aspecten van bedrijven ten behoeve van het verbeteren van uw performance. Om een indruk te geven hebben wij voor elke discipline een overzicht. Mocht uw vraagstuk niet binnen een bepaalde discipline vallen, dan kunt u ons toch benaderen voor een intake gesprek.

Het advies

Studenten aan de Radboud Universiteit (RU) geven u kosteloos advies door gebruik te maken van hun academische kennis. De voornaamste drijfveer voor hen om te participeren in de Bedrijfskundewinkel is het toepassen van relevante kennis en vaardigheden in de praktijk. Studenten krijgen tijdens hun studie veel theoretische kennis die ze dan via de Bedrijfskundewinkel toe kunnen passen in de praktijk. Wij selecteren geïnteresseerde studenten op basis van behaalde studiepunten, motivatie, werkervaring en sociale kwaliteiten.

Werkwijze

We werken aan de hand van adviseurs die gespecialiseerd zijn op een vakgebied als marketing, strategie, HRM, organisatiestructuren, boekhouding en communicatie. Door middel van het maken van een afspraak (zie contactgegevens hieronder), houden we een korte intake waarin we kennis maken met u en uw bedrijf, u ons uw vraagstuk voorlegt en vervolgens een plan van aanpak maken over hoe we het vraagstuk kunnen beantwoorden. Afhankelijk van de omvang van de business case, zal er een indicatie gemaakt worden over de geschatte tijd en wordt er aan u een adviseur gekoppeld. Hij of zij is de verantwoordelijke voor het beantwoorden van uw vraagstuk en is daarvan volledig op de hoogte.

Brainstormsessie

Heeft u als ondernemer een klein vraagstuk of heeft u behoefte aan nieuwe ideeën, inspiratie of energie? Dan is het ook mogelijk om een brainstormsessie te houden met ons. In samenwerking met Start Up Nijmegen heeft de Bedrijfskundewinkel vorig jaar meer dan 15 brainstormsessies gehouden met verschillende ondernemers. Uit de reacties van al deze ondernemers blijkt dat een brainstormsessie met de Bedrijfskundewinkel enorm helpt en zorgt voor nieuwe inzichten, kennis en plannen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de Bedrijfskundewinkel of heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via info@bedrijfskundewinkel.nl of vul het onderstaande contactformulier in!